Pagina's

zondag 26 oktober 2014

Plottwist

Ik kan niet geloven hoeveel er is veranderd in de (relatief ^^) korte periode dat ik niets heb geschreven. Niet lang geleden zat ik nog een beetje te tobben dat ik me soms eenzaam voelde, en dat ik bang was om forever alone te blijven enzo. Maar nu even PATS BOEM ik heb gisteren gewoon mijn 1 month anniversary gevierd met mn vriendje :o! Het is allemaal zo snel gegaan, maar ik voel me zo goed. Even een korte samenvatting trouwens. In het begin was het zo onwerkelijk dat ik gewoon zo'n leuk iemand had ontmoet, en dat dat gevoel wederzijds was. Dat dit mij mag overkomen!

De tweede schoolweek ging ik naar Frankrijk met school. En hij ging ook mee. De eerste avond kwam hij naast mij zitten, en we hadden best wel een leuk gesprek. Hij danste ook (wat ik meestal best wel aantrekkelijk vindt^^) en het ging allemaal best vloeiend. Samen wandelingetjes maken, op kleedjes in de zon liggen, en zelfs een beetje dansen. We trokken wel een beetje naar elkaar toe. Ik vond het zó vreemd dat het zelfs maar mogelijk zou zijn dat het gevoel wederzijds kon zijn. Maar toch waren er veel obvious signalen, hoewel ik niet te enthousiast wilde zijn. In het begin was ik nog redelijk zenuwachtig als we samen alleen waren, en werden niet alle stiltes opgevuld. Maar we wilden gewoon graag bij elkaar zijn. Op de terugweg heb ik de hele tijd naast hem gezeten in de bus, en was ik op zijn schouder in slaap gevallen.

Gelijk nadat we in de ochtend terug waren gekomen van de lange busreis, kreeg ik een whatsappje of ik al die middag wilde afspreken. Einde van de middag spraken we af in een parkje, waar we hebben gelegen in de zon en gezellig gepraat. Dinsdagmiddag ging ik na school weer met hem naar huis. Die dag, 16 september, heeft hij mij voor het eerst gekust! Het was bij het afscheid, ik gaf hem een knuffel, en op de terugweg zoende hij me op mn mond :o! Het was mijn eerste zoen, dus het was wel eventjes onwennig. Maar de dag daarna ging het al beter, en het ging eigenlijk steeds beter :) Precies tien dagen later nam hij me mee uit eten in een sushi restaurant. Eerst ging ik naar zijn huis, waar ik gelijk zijn ouders ontmoette (zijn vader had ik trouwens al een keer eerder ontmoet, bij de bus na Frankrijk). Maar bij dat dinertje hadden we het officieel gemaakt. We wilden het allebei ^^ Eigenlijk vanaf die eerste kus werd bijna elk moment dat we samen konden doorbrengen, ook precies daarmee ingevuld. En elke keer als ik bij hem was, wilde ik dat ik de tijd kon verlengen.

Nou mijn ouders heeft ie ook al een paar keer ontmoet, en ik heb zijn ouders ook al een aantal keer gezien. Soms komt hij 's avonds nog langs voor een kop koffie, en dan zitten we gezellig in mijn kamer. Hij heeft me ook een keer meegenomen naar een dansavond van zijn dansschool. Ik heb toen zijn voormalige danspartner ontmoet, en natuurlijk ook met hem gedanst. En afgelopen vrijdag ben ik mee geweest naar zijn les. Want ja, ik wil misschien ook gaan stijldansen ^^! Het lijkt me superleuk om eens iets nieuws te proberen en sowieso als het met hem is...

Het gaat eigenlijk heel goed tussen ons, en ik wil niets liever dan bij hem zijn. Hij is superlief, geduldig, echt een gentleman, knap, grappig en gewoon heel leuk. Hij neemt de tijd voor me, laat me weten dat ie van me houdt, en is de hele tijd zo lief! Nog steeds vindt ik het heel onwerkelijk dat ik het zo goed heb getroffen..

Daarbij komt dat we steeds intiemer worden.. Ik zal me er nog wel een andere keer over uitlaten, en wat uitgebreider hier op ingaan. Maar het komt er op neer, dat ik hem zo graag wil. Ik voel nu al zoveel liefde voor hem, ook al zijn we officieel pas een maand samen. Het steeds verder gaan vergaat ook best wel smooth en vanzelfsprekend. We passen denk ik gewoon goed bij elkaar (en misschien omdat we allebei dansers zijn, dat we ons lichaam goed kunnen gebruiken ;P) Soms zijn er momenten dat we allebei zo graag willen, en dat we zo intens bezig zijn. Maar nu is nog niet het moment. Ik ben met mn moeder vorige maand al naar de huisarts geweest voor de pil. Tja dat was ongemakkelijk.. Maar nu hoef ik dus nog maar acht pillen en dan is de eerste strip op...

Gisteren had ik om onze 1 maand samen te vieren mijn favoriete salade en spaghetti carbonara gekookt. En toen kwam hij aan de deur met een boeketje met rozen. Echt, ik kan het haast niet geloven dat dit mij allemaal gegund is.. We hebben samen gegeten en daarna ging ik dus voor het eerst mee met zijn dansles. Ik zou het superleuk vinden om elke week met hem te kunnen dansen. Op de terugweg hebben we nog een ijsje en een milkshake gehaald bij de mac, omdat we zo'n trek weer hadden van al dat gefiets (40 minuten kéihard fietsen, heen en ook nog terug) en gedans. Thuis heated things weer up in mijn slaapkamer, met mooie sfeerverlichting en fijne muziek om het sprookje weer compleet te maken.

Er zijn ook wel wat dingetjes waar ik me zorgen over maak, maar daar ga ik nu niet over schrijven. Dit was even een korte heads up over deze revolutie in mijn leven.

Meer volgt nog!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen